Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Immunerősítés - Salus

Az immunrendszerünk az, ami nap, mint nap harcol az egészségünkért, és fontos, hogy segítsünk neki a legjobb formájában működni. Az immunrendszer erősítése nemcsak a betegségek elkerülésében segít, hanem növeli az általános jó közérzetünket is. Egészséges életmóddal, a megfelelő táplálkozással, megfelelő alvással és rendszeres testmozgással is támogathatjuk immunrendszerünket. Az immunerősítésben segíthetnek olyan gyógynövények, mint az echinacea, a gyömbér és a kurkuma, melyek természetes módon segítenek megerősíteni a szervezet védekezőképességét. Továbbá bizonyos vitaminok ( C- és D-vitamin) és ásványi anyagok is, mint a cink és a szelén segítségünkre lehet.  Az immunrendszerünk olyan kincs, amit gondosan meg kell őriznünk a hosszú távú egészségünk érdekében.

A Salus céget 1916-ban Dr. med. Oto Greither alapította, 1945-ben, fia, Otto Greither vette át. A német cég természetes gyógyászati termékek előállításával foglalkozik. A vállalat célja 1916 óta az egészség és a jólét támogatása.

A Salus termékekhez 1991 óta Dél-Chilében saját biofarmon termesztik a növényeket, amelyek pontosan megfelelnek az EU bio szabályozásnak.

A bio jelzés garantálja a növényi összetevők származását és az első osztályú minőségét.

 

Rendezés: