Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Dr. Pápay termékek

Innovatív. Komplex. Természetes.

A márkát Dr. Pápay Zsófia, Ph.D. szakgyógyszerész alapította. Doktori fokozatát gyógyszertechnológiából szerezte 2017-ben. 12 éve foglalkozik kutatás-fejlesztéssel, oktatással és gyógyszertári feladatok ellátásával.

Munkája során azt tapasztalta, hogy számos külföldi étrend-kiegészítő termék található a magyar piacon. Ezek olykor a hatóanyagok rosszul felszívódó formáját tartalmazzák, alacsony dózisban és számos segédanyagot tartalmazva, melyek a szervezet számára haszontalanok vagy megterhelőek lehetnek.

Ezért célul tűzte ki, hogy létrehoz magyar és kiváló ár-érték arányú prémium termékeket. Fontosnak tartja, hogy standardizált és kiváló minőségű alapanyagokból, magas hatóanyag-tartalommal és a lehető legkevesebb illetve természetes eredetű segédanyagokkal készüljenek termékei.

Küldetése a megbetegedések prevenciója a vásárlók edukációjával. Valamint a legújabb kutatási eredmények és innovatív gyógynövény kombinációk alkalmazása az étrend-kiegészítő termékeiben.

Rendezés:

Dr. Pápay C+ANTIOX antioxidáns kapszula, 60 db

4.190 Ft 3.590 Ft
600 Ft
Gyártó: ExtraVital
(3)

A Dr. Pápay C+ANTIOX 1000 mg C-vitamin kapszula egy kiváló minőségű étrend-kiegészítő termék, amelynek célja a szervezet C-vitamin szintjének fenntartása és fokozása. Hatóanyagai hozzájárulnak az öregedés csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és az oxidatív stresszel szembeni védelemhez.

Dr. Pápay RELAX pihentető alvásért kapszula, 60 db

3.590 Ft
Gyártó: ExtraVital
(5)

Magas hatóanyagtartalmú, hármas hatású étrend-kiegészítő kapszula melynek hatóanyagai hozzájárulnak a pihentető alváshoz, elősegítik a nyugodt közérzetet és segítik a kiegyensúlyozott érzelmi állapot fenntartását. Gyógynövények egyedülálló kombinációja, magas hatóanyag tartalommal, hozzászokás nélkül.  

Dr. Pápay halkollagén peptidek (ízesítetlen), 150 g

6.490 Ft 5.890 Ft
600 Ft
Gyártó: ExtraVital
(2)

A Dr. Pápay Natúr Kollagén 100% természetes, hidrolizált, legjobb minőségű tengeri hal kollagén, ízesítetlen italpor formában. Az ízületek normál működéséhez és a bőr rugalmasságának fenntartásához. Ajánlott C-vitamin és antioxidáns kapszula elfogyasztásával a jobb biohasznosulásért.