Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Immunerősítés - ExtraVital

Az immunrendszerünk az, ami nap, mint nap harcol az egészségünkért, és fontos, hogy segítsünk neki a legjobb formájában működni. Az immunrendszer erősítése nemcsak a betegségek elkerülésében segít, hanem növeli az általános jó közérzetünket is. Egészséges életmóddal, a megfelelő táplálkozással, megfelelő alvással és rendszeres testmozgással is támogathatjuk immunrendszerünket. Az immunerősítésben segíthetnek olyan gyógynövények, mint az echinacea, a gyömbér és a kurkuma, melyek természetes módon segítenek megerősíteni a szervezet védekezőképességét. Továbbá bizonyos vitaminok ( C- és D-vitamin) és ásványi anyagok is, mint a cink és a szelén segítségünkre lehet.  Az immunrendszerünk olyan kincs, amit gondosan meg kell őriznünk a hosszú távú egészségünk érdekében.

Miért jött létre az ExtraVital termékcsalád?

Elhivatott magyar szakgyógyszerész csapatunk arra törekszik, hogy olyan étrend-kiegészítőket alkosson meg, melyek természetes alapanyagokból készülnek. A megfelelő dózisban alkalmazott különféle gyógynövényeket, jól felszívódó ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó összetevőik révén, komplex módon és egymás hatását erősítve, egy készítményben biztosítsák a megfelelő hatást az egészségüket megőrizni vágyók számára. 

Az ExtraVital természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő termékeinek célja a prevenció, tehát olyan megbetegedések kialakulásának megelőzése, amelyek esetén jellemzően ma még a társadalom többsége gyógyszeres készítményt használ, így hosszú távon egészségesebbé és vegyszermentesebbé tehetjük a jövőt.

Hol és hogyan készülnek az ExtraVital termékek?

Az alapanyagokat megbízható európai beszállítóktól vásároljuk, a gyártás ISO 22000 laboratóriumban történik.

  • Termékeink a gyógynövények magas hatóanyagtartalmú kivonatát és nem a növények őrleményét tartalmazzák
  • Jól hasznosuló, szerves kötésű ásványi anyagokat használunk, ellentétben aok piacon megtalálható szervetlen ásványi anyag tartalmú készítménnyel, melyek felszívódása kedvezőtlen
  • Alapanyagaink több, egymástól független labor vizsgálata után kerülnek kereskedelmi forgalomba
  • Hiszünk a fogyasztóközpontú étrend-kiegészítő gyártásban, termékeink létrehozásakor arra törekszünk, hogy minden vásárlónk "visszatérő vendégünkké" váljon
Rendezés:

IMMUNOX®7 immunerősítő kapszula, 60 DB

4.990 Ft
Gyártó: ExtraVital
(15)

Étrend-kiegészítő vitaminokkal, echinacea kivonattal és béta-glükánnal. 7 összetevői révén támogatja a szervezet természetes védekező képességét és az immunrendszer normál működését. Hatóanyagai megemelik az immunsejtek szintjét és védik a nyálkahártyát a fertőzésektől.