Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

potencia növelés

Miért fontos a kollagén fogyasztása férfiaknak is?

2023. 04. 26. 19:13:51

A kollagén fogyasztásának számos előnye van, nem csupán a nők, hanem a férfiak számára is. A kollagén mindenben segíthet ami férfias: a pénisz egészségétől egészen a hajhullás megelőzéséig. Mégis miért nem szed több férfi kollagén terméket? Ennek egyik oka az lehet, hogy a kollagén termékeket gyakran a nők számára forgalmazzák. A kollagén szedésének azonban számos férfiak számára is specifikus előnye van, összegyűjtöttük tehát ezeket!

Ez már erektilis zavar vagy csak pillanatnyi „hiba”?

2023. 03. 06. 16:37:42

Ha a szexuális vágyat követően nem alakul ki, vagy nem megfelelő erősségű a hímvessző merevedése, vagy a létrejött merevedés nem tart kellő ideig, és ez az állapot legalább 3 hónapja fennáll, illetve visszatérően jelentkezik, erektilis zavar áll fenn. Kiemelendő, hogy az átmeneti vagy eseti „sikertelenségek” még nem jelentenek automatikusan erektilis diszfunkciót [1,2]. 

Az erektilis diszfunkció nem jelent egyet az impotenciával. Az impotencia a merevedési zavarok legsúlyosabb formája, és impotencia esetén semmilyen körülmények között nem tapasztal a férfi merevedést [2].

Milyen potencianövelő szert alkalmazzunk magas vérnyomás esetén? - Szakgyógyszerész válaszol

2022. 11. 21. 16:10:18

Már szinte minden férfi járt úgy egy kevésbé sikeres együttlét után, hogy úgy érezte potencianövelőre lenne szüksége. Azonban aki magas vérnyomással küzd elbizonytalanodhat, hogy milyen készítményt válasszon, mely biztonságosan alkalmazható.

Több tanulmány is kimutatta, hogy férfiaknál van összefüggés a magas vérnyomás és a szexuális problémák, merevedési zavar között (a nők esetében ez nem kimutatható). A magas vérnyomásnak gyakran nincsenek jelei vagy tünetei, de negatív hatással lehet a férfiak szexuális életére. Tehát gyakran a merevedési zavar intő jele lehet annak, hogy magas vérnyomás van a háttérben, ezért érdemes felkeresni a háziorvost vagy urulógust.

Potencianövelők illegális összetevőkkel – avagy erekció kockázatokkal

2022. 08. 22. 16:36:25

A férfiak 40-70 %-a szembesül az élete során merevedési zavarral. Az érintettek általában ódzkodnak a háziorvos vagy egy szakember felkeresésétől, és inkább titokban próbálják kezelni a problémájukat. Egyesek külföldről származó, alig ismert összetételű szerekkel próbálkoznak. Mások pedig illegálisan értékesített „kék tablettát” rendelnek maguknak. Ezek a módszerek igencsak rizikósak!

A férfi vitalitás megőrzésének ősi hatóanyagai, melyek manapság is jól működnek

2022. 05. 30. 16:35:11

A férfi vitalitás csökkenése multidimenzionális, gyakran felmerülő probléma, mely szorosan kapcsolódik az életkorhoz, egészségi és érzelmi állapotokhoz. Jelentősen rontja azon férfiak életminőségét, ha nem elégedettek a teljesítményükkel és ezt még tovább súlyosbíthatják a kudarcok miatt érzett szorongás. Nagy létszámú csoportos vizsgálatok azt mutatták, hogy 40 éves kor felett a férfiak 52%-a tapasztalt már enyhe vagy közepes vitalitás csökkenést. Ha te is tapasztaltál hasonlót, akkor ismerd meg az Erenox® kapszulát!

Természetes potencianövelők: Antioxidánsok

2021. 01. 06. 12:19:10

Miért lehet hatékonyabb a rendszeresen szedett gyógynövény kapszula a potencianövelésre, mint az esemény előtti? Jelen cikksorozatunkban megpróbáljuk összegyűjteni a férfi reprodukciós szervrendszerre gyakorolt napjainkban ismeret hatékony gyógynövényeket, azok hatóanyagait és hatásmechanizmusait, melyek segítséget jelenthetnek potenciafokozás, erekciós zavarok, férfi meddőség, alacsony libidó és alacsony szexuális teljesítmény esetén. Ez a cikkünk az antioxidánsokat nagy mennyiségben tartalmazó gránátalmát (Punica granatum) és szőlőt (Vitis vinifera) veszi nagyító alá.  

Természetes potencianövelők: Sáfrány bibe

2021. 01. 05. 21:39:33

Miért lehet hatékonyabb a rendszeresen szedett gyógynövény kapszula a potencianövelésre, mint az esemény előtti? Jelen cikksorozatunkban megpróbáljuk összegyűjteni a férfi reprodukciós szervrendszerre gyakorolt napjainkban ismeret hatékony gyógynövényeket, azok hatóanyagait és hatásmechanizmusait, melyek segítséget jelenthetnek potenciafokozás, erekciós zavarok, férfi meddőség, alacsony libidó és alacsony szexuális teljesítmény esetén. Ez a cikkünk a sáfrány bibét (Crocus sativus L. ) veszi nagyító alá.  

A Crocus sativus L. (jóféle sáfrány, Nősziromfélék családja) virág szárított háromágú bibéje a világ legdrágább fűszere és az egyik legtöbbet vizsgált funkcionális étele.1 Nem szabad összekeverni a sáfrányos szeklicével, a kerti pórsáfránnyal (Carthamus tinctorius), mely az Őszirózsafélék családjába tartozik!

Természetes potencianövelők: Panax Ginzeng

2019. 10. 01. 00:00:00

Miért lehet hatékonyabb a rendszeresen szedett gyógynövény kapszula a potencianövelésre, mint az esemény előtti? Jelen cikksorozatunkban megpróbáljuk összegyűjteni a férfi reprodukciós szervrendszerre gyakorolt napjainkban ismeret hatékony gyógynövényeket, azok hatóanyagait és hatásmechanizmusait, melyek segítséget jelenthetnek potenciafokozás, erekciós zavarok, férfi meddőség, alacsony libidó és alacsony szexuális teljesítmény esetén. Ez a cikkünk a koreai ginzenget (Panax ginseng) veszi nagyító alá.   

Mik lehetnek a potencia probléma okai?

2020. 11. 29. 18:47:19

A potencia probléma, merevedési zavar, vagy más néven az erektilis diszfunkció (ED) egy multidimenzionális, gyakran felmerülő probléma férfiaknál, mely szorosan kapcsolódik az életkorhoz, egészségi és érzelmi állapotokhoz. Jelentősen rontja az egyén életminőségét, ha nem elégedett a szexuális teljesítményével és ezt még tovább súlyosbíthatják a kudarcok miatt érzett szorongás.