Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Stresszoldás, Alvás - ExtraVital

Dr. Pápay Relax kapszula segítségével könnyebben tudsz megküzdeni a mindennapokban felgyülemlett stresszel, valamint jobb és pihentetőbb alvást érhetsz el. Az egyik legnépszerűbb termékünk a nyugtató hatású kapszula, ami magas dózisban tartalmaz macskagyökeret, levendulát és sáfrányt. Ezek a természetes összetevők ismertek azon képességükről, hogy csökkentik a szorongást, segítik a pihentető alvást, és javítják az általános hangulatot. A macskagyökér régóta használt gyógynövény, mely nyugtató hatású és segíthet lecsillapítani az idegrendszert. A levendula pedig ismert a stresszoldó hatásáról és segít abban, hogy könnyebben elaludj. A sáfrány kivonat pedig segít csökkenteni az alvászavarokat és serkenti az agyban az endorfin termelését, így javítva a hangulatot és csökkentve a stresszt. Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne egy kis segítségre a stresszel és az alvással kapcsolatban, akkor válaszd az igényeidnek megfelelő kapszulát! Ne feledd, az egészség mindig az első helyen áll, és fontos gondoskodni testi-lelki egyensúlyunkról. 

Miért jött létre az ExtraVital termékcsalád?

Elhivatott magyar szakgyógyszerész csapatunk arra törekszik, hogy olyan étrend-kiegészítőket alkosson meg, melyek természetes alapanyagokból készülnek. A megfelelő dózisban alkalmazott különféle gyógynövényeket, jól felszívódó ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó összetevőik révén, komplex módon és egymás hatását erősítve, egy készítményben biztosítsák a megfelelő hatást az egészségüket megőrizni vágyók számára. 

Az ExtraVital természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő termékeinek célja a prevenció, tehát olyan megbetegedések kialakulásának megelőzése, amelyek esetén jellemzően ma még a társadalom többsége gyógyszeres készítményt használ, így hosszú távon egészségesebbé és vegyszermentesebbé tehetjük a jövőt.

Hol és hogyan készülnek az ExtraVital termékek?

Az alapanyagokat megbízható európai beszállítóktól vásároljuk, a gyártás ISO 22000 laboratóriumban történik.

  • Termékeink a gyógynövények magas hatóanyagtartalmú kivonatát és nem a növények őrleményét tartalmazzák
  • Jól hasznosuló, szerves kötésű ásványi anyagokat használunk, ellentétben aok piacon megtalálható szervetlen ásványi anyag tartalmú készítménnyel, melyek felszívódása kedvezőtlen
  • Alapanyagaink több, egymástól független labor vizsgálata után kerülnek kereskedelmi forgalomba
  • Hiszünk a fogyasztóközpontú étrend-kiegészítő gyártásban, termékeink létrehozásakor arra törekszünk, hogy minden vásárlónk "visszatérő vendégünkké" váljon
Rendezés:

Dr. Pápay RELAX pihentető alvásért kapszula, 60 db

3.590 Ft
Gyártó: ExtraVital
(5)

Magas hatóanyagtartalmú, hármas hatású étrend-kiegészítő kapszula melynek hatóanyagai hozzájárulnak a pihentető alváshoz, elősegítik a nyugodt közérzetet és segítik a kiegyensúlyozott érzelmi állapot fenntartását. Gyógynövények egyedülálló kombinációja, magas hatóanyag tartalommal, hozzászokás nélkül.