Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Ha meg akarod védeni magad a járványoktól és erősítenéd az immunrendszered: jó helyen jársz!

Ha meg akarod védeni magad a járványoktól és erősítenéd az immunrendszered: jó helyen jársz!

Az immunrendszerünk egy bonyolult rendszer, melyet a megfelelő működéséhez, ugyan úgy táplálnunk és gondoznunk kell, mint bármely más szervünket. Ebben segít az IMMUNOX® 7 immunerősítő kapszula. Igen, léteznek immunerősítő és immunrendszert hatékonyan támogató anyagok a C-, D-vitaminok és multivitaminok mellett! 

Az IMMUNOX® 7 immunerősítő kapszula a támogatja a szervezet természetes védekező képességét és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez mert az immunsejtek hatékonyságát növelőantivirális és antibakteriális természetes összetevőket is tartalmaz az immunrendszer normál működéséhez elengedhetetlen vitaminok és jól hasznosuló szerves kötésű nyomelemek mellet. 

Miért válaszd az IMMUNOX® 7 immunerősítő kapszulát?

  • 7 összetevője komplex hatást biztosít
  • magas hatóanyag mennyiségeket tartalmaz
  • kiváló ár-érték arány
  • magyar gyógyszerészi fejlesztés  

Ha Neked is fontos a családod egészsége és szeretnéd nagy eséllyel elkerülni a megbetegedéseket, akkor vásárold meg most magyarországi bevezető áron!

Minőség

IMMUNOX® 7 immunerősítő kapszula fejlesztésén olyan szakgyógyszerészek dolgoztak, akik elkötelezettek az emberek egészségmegőrzésének támogatásában. Hitvallásuk a hippokratészi eskü szellemében a biztonságosság, hatékonyság és ártalmatlanság biztosítása az étrend-kiegészítők megalkotásakor is. Ezért megfelelő gyártási körülményeket és tudományosan igazolt hatékonyságú természetes összetevőket alkalmaztak a termék létrejöttéhez.

Független laborátal ellenőrzött minőség és természetes összetevők 

Érdekel, hogy hogyan hatnak az összetevők? 

210 mg Béta-glükán 

Élesztőből kivont immunmoduláns hatásátú, melyet a makrofágok, természetes ölősejtek (NK) és a T-helper sejteket aktiválásán keresztül fejti ki. Támogatja a szervezet természetes védekező képességét és erősíti a természetes immunitást.

300 mg Kasvirág kivonat

A bíbor kasvirág hatóanyagai, a polifenolok támogatják a szervezet természetes védekező rendszerének működését és hozzájárulnak az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez. Bíbor kasvirág komplex hatóanyag összetétele révén gyulladáscsökkentő és antivirális hatású.

300 mg Olajfalevél kivonat

Olajfalevél kivonat antivirális számos humán patogén vírusok ellen, antibakteriális hatású Gram pozitív és negatív baktériumok ellen. A béta-glükán és az olajfalevél kivonat együttesen támogatják a szervezet természetes védekező képességét, erősítik a természetes immunitást.

3000 NE D-vitamin (NRV* 1500%)

A D3-vitamin segíti az immunrendszer működését, szükséges az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához, hozzájárul az egészséges izom funkció fenntartásához. Képes fokozni a bőr védő funkcióját (bőr barrier), mely nagyon fontos, hiszen a bőrünk az elsődleges védelmi szervünk. Ezen kívül az antimikrobiális fehérjéket és a immunsejteket aktivál a szervezetünkben.

12 mg szerves cink (NRV* 120%)

A jól hasznosuló szerves kötésben lévő cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A szerves jól hasznosuló cink  képes gátolni vírusok receptorhoz való kötődését.

100 ug szerves szelén (NRV* 181,8%)

A szerves szelén elengedhetetlen az immunsejtek úgynevezett éréséhez és differenciálódásához, hogy még hatékonyabbak legyenek. Tehát elősegíti a T-sejtek érését, szelenoproteinek révén szabályozza az immun fehérjék (Ig) termelődését.

240 mg C-vitamin (NRV* 300%)

C-vitamin antioxidáns, fokozza a kollagén szintézist, ezáltal növeli a bőr és nyálkahártya védelmi funkcióját. Hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához intenzív testmozgás alatt vagy azt követően is.

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referencia érték %-ban kifejezve.

Az immunrendszerünk támogatására!