Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cikkek az immunerosítésről - Szakgyógyszerész válaszol

Köszönjük a megrendelését az immunox.info oldalról! :) 

 

Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot! 

 

Addig is kellemes olvasgatást kívánunk a blogunkon!

Visszatérő húgyúti fertőzések kezelése természetes hatóanyagokkal

Visszatérő húgyúti fertőzések kezelése természetes hatóanyagokkal

Valószínűleg sokan tapasztalták ezt a kellemetlen megbetegedést, hiszen ez a második leggyakoribb fertőzés a légúti fertőzések után. Nem csak fiatalokat érint a betegség, ugyanis idősebb korban a nyálkahártya védelmi funkciója lecsökken, illetve szervi elváltozások is előfordulhatnak (pl.: hógyagsüllyedés), mely egy hajlamosító tényező. Különböző módszereket alkalmaznak a krónikus és kiújuló húgyúti fertőzések kezelésére és megelőzésére, melyek a leggyakrabban antibiotikumok. Azonban megelőzhető a probléma bioaktív természetes hatóanyagok szedésével és az erős immunrendszerrel!

Ősszel különösen lényeges, hogy milyen állapotban van az immunrendszer

Ősszel különösen lényeges, hogy milyen állapotban van az immunrendszer

Mit tartogathat az ősz az egészségi állapotunknak?

Nyaralás vége, visszatérés a munkahelyre, iskolakezdés, hűvös, esős napok… A közösségbe való visszakerülés, a lehűlő időjárás és az éltető napfény hiánya mind-mind ahhoz vezethetnek, hogy beköszönt a légúti fertőzések időszaka is. Egyre gyakoribbak lesznek a náthás, influenza-szerű megbetegedések, és továbbra is itt van közöttünk a Covid-19.

 

Ha meg akarod védeni magad a járványoktól és erősítenéd az immunrendszered: jó helyen jársz!

Ha meg akarod védeni magad a járványoktól és erősítenéd az immunrendszered: jó helyen jársz!

Igen, léteznek immunerősítő és immunrendszert hatékonyan támogató anyagok a C-, D-vitaminok és multivitaminok mellett! 

Az IMMUNOX® 7 immunerősítő kapszula a támogatja a szervezet természetes védekező képességét és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez mert az immunsejtek hatékonyságát növelőantivirális és antibakteriális természetes összetevőket is tartalmaz az immunrendszer normál működéséhez elengedhetetlen vitaminok és jól hasznosuló szerves kötésű nyomelemek mellet. 

Az immunrendszerünk egy bonyolult rendszer, melyet a megfelelő működéséhez, ugyan úgy táplálnunk és gondoznunk kell, mint bármely más szervünket. Ebben segít az IMMUNOX® 7 immunerősítő kapszula!

Miért válaszd az IMMUNOX® 7 immunerősítő kapszulát?

  • 7 összetevője komplex hatást biztosít
  • magas hatóanyag mennyiségeket tartalmaz
  • kiváló ár-érték arány
  • magyar gyógyszerészi fejlesztés  

Ha Neked is fontos a családod egészsége és szeretnéd nagy eséllyel elkerülni a megbetegedéseket, akkor vásárold meg most magyarországi bevezető áron!

Természetes immunerősítők, melyek csökkenthetik a „citokin vihart”

Természetes immunerősítők, melyek csökkenthetik a „citokin vihart”

A COVID-19 vírus gyors terjedése és a nagyszámú megbetegedések miatt rendkívül nagy szerepet játszanak a biztonságos, elérhető és költséghatékony az immunrendszert támogató készítmények. Ezért tehát a koronavírus pandémia kapcsán a vizsgálatok fókuszába kerültek azok a vitaminok, nyomelemek és gyógynövények, amik erősíthetik az immunrendszer védő funkcióit és csökkenthetik a gyulladásos citokinek szintjét. Idősebb korban és túlsúlyos egyéneknél (BMI ≥30) COVID-19 megbetegség súlyosabb lefolyásában feltehetőleg gyulladásos citokinek robbanásszerű felszabadulása a szervezetben („citokin vihar”) okozza súlyos tüdőgyulladást, több szervi elégtelenséget és végül halált1. A természetes immunerősítő készítmények hozzájárulhatnak a fertőzés megelőzéséhez és enyhíthetik a betegség lefolyását.

 

7 hatékony immunerősítő kombinációja az egészségért

7 hatékony immunerősítő kombinációja az egészségért

Ki ne szeretné megelőzni a fertőzéseket, ki ne akarna a vírusos vagy bakteriális megbetegedésekből gyorsan felépülni? Ezeknek a kulcsa az erős, ellenálló és ütőképes immunrendszer. Meg kell tehát erősíteni a szervezet ellenálló-képességét! A legújabb kutatások rámutatnak arra is, hogy a megfelelő immunerősítő kombinációk sokkal hatékonyabbak, mint a külön-külön alkalmazott hatóanyagok. Megéri tehát okosan kombinálni!

Az oldal tetejére