Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

immunerősítés

Születésünk befolyásolja az immunrendszerünket?

2024. 04. 02. 15:14:00

Tudtad, hogy az immunrendszerünk két egymásra épülő módon védelmez minket? Az egyik az úgynevezett szerzett (vagy adaptív) immunitás, melyet már sokan jól ismernek, hiszen az oltások is erre alapulnak. Ez 1-2 hét alatt alakul ki, az immunrendszerünk memóriáját is biztosítja hosszú távon, termékei az ellenanyagok. A másik, az úgynevezett veleszületett (vagy öröklött) immunitás, mely az elsődleges immunológiai védelmi vonal. Ebben az esetben a szervezetünk gyorsan reagál főként a makrofágok és a természetes ölősejtek segítségével, azonnali hatásos pusztító mechanizmusok jönnek létre a kórokozókkal szemben. A veleszületett és a szerzett immunrendszer együtt képes hatékonyan legyőzni a kórokozókat. A veleszületett immunrendszer szerepe rendkívül fontos, mert enélkül nem aktiválódik az adaptív immunrendszerünk. Sokakban felmerült már a kérdés, hogy vajon tudjuk-e befolyásolni az immunrendszerünk működését? Miért térhet el az egyik ember immunrendszere a másik emberétől? Létezik-e immunerősítés?

Visszatérő húgyúti fertőzések kezelése természetes hatóanyagokkal

2022. 10. 21. 18:56:03

Valószínűleg sokan tapasztalták ezt a kellemetlen megbetegedést, hiszen ez a második leggyakoribb fertőzés a légúti fertőzések után. Nem csak fiatalokat érint a betegség, ugyanis idősebb korban a nyálkahártya védelmi funkciója lecsökken, illetve szervi elváltozások is előfordulhatnak (pl.: hógyagsüllyedés), mely egy hajlamosító tényező. Különböző módszereket alkalmaznak a krónikus és kiújuló húgyúti fertőzések kezelésére és megelőzésére, melyek a leggyakrabban antibiotikumok. Azonban megelőzhető a probléma bioaktív természetes hatóanyagok szedésével és az erős immunrendszerrel!

Ősszel különösen lényeges, hogy milyen állapotban van az immunrendszer

2022. 09. 19. 16:32:00

Mit tartogathat az ősz az egészségi állapotunknak?

Nyaralás vége, visszatérés a munkahelyre, iskolakezdés, hűvös, esős napok… A közösségbe való visszakerülés, a lehűlő időjárás és az éltető napfény hiánya mind-mind ahhoz vezethetnek, hogy beköszönt a légúti fertőzések időszaka is. Egyre gyakoribbak lesznek a náthás, influenza-szerű megbetegedések, és továbbra is itt van közöttünk a Covid-19.

 

Ha meg akarod védeni magad a járványoktól és erősítenéd az immunrendszered: jó helyen jársz!

2021. 03. 13. 21:34:18

Az immunrendszerünk egy bonyolult rendszer, melyet a megfelelő működéséhez, ugyan úgy táplálnunk és gondoznunk kell, mint bármely más szervünket. Ebben segít az IMMUNOX® 7 immunerősítő kapszula. Igen, léteznek immunerősítő és immunrendszert hatékonyan támogató anyagok a C-, D-vitaminok és multivitaminok mellett! 

Természetes immunerősítők, melyek csökkenthetik a „citokin vihart”

2021. 03. 13. 19:16:25

A COVID-19 vírus gyors terjedése és a nagyszámú megbetegedések miatt rendkívül nagy szerepet játszanak a biztonságos, elérhető és költséghatékony az immunrendszert támogató készítmények. Ezért tehát a koronavírus pandémia kapcsán a vizsgálatok fókuszába kerültek azok a vitaminok, nyomelemek és gyógynövények, amik erősíthetik az immunrendszer védő funkcióit és csökkenthetik a gyulladásos citokinek szintjét. Idősebb korban és túlsúlyos egyéneknél (BMI ≥30) COVID-19 megbetegség súlyosabb lefolyásában feltehetőleg gyulladásos citokinek robbanásszerű felszabadulása a szervezetben („citokin vihar”) okozza súlyos tüdőgyulladást, több szervi elégtelenséget és végül halált1. A természetes immunerősítő készítmények hozzájárulhatnak a fertőzés megelőzéséhez és enyhíthetik a betegség lefolyását.