Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Immunerősítés - Arkopharma

Az immunrendszerünk az, ami nap, mint nap harcol az egészségünkért, és fontos, hogy segítsünk neki a legjobb formájában működni. Az immunrendszer erősítése nemcsak a betegségek elkerülésében segít, hanem növeli az általános jó közérzetünket is. Egészséges életmóddal, a megfelelő táplálkozással, megfelelő alvással és rendszeres testmozgással is támogathatjuk immunrendszerünket. Az immunerősítésben segíthetnek olyan gyógynövények, mint az echinacea, a gyömbér és a kurkuma, melyek természetes módon segítenek megerősíteni a szervezet védekezőképességét. Továbbá bizonyos vitaminok ( C- és D-vitamin) és ásványi anyagok is, mint a cink és a szelén segítségünkre lehet.  Az immunrendszerünk olyan kincs, amit gondosan meg kell őriznünk a hosszú távú egészségünk érdekében.

Az Arkopharma Laboratoires alapítási éve 1980. Alapítója Max Rombi állatorvos volt. A név választás egyik fő szempontja állítólag az volt, hogy lehetőleg az abc elején szerepeljen bármely céges névsorban…

A vállalat főhadiszállása a francia riviérához közeli, Nizza környéki Carros.

Arkopharma idejekorán felismerte egy új kor eljövetelét a gyógyászatban. Ez azzal köszöntött be, hogy megnőtt az átlag életkor, ezzel a népesség, így többek igényelnek gyógyászati szereket egészségük fenntartására, de kevesebb lett a szabadidő, így nőtt az öngyógyszerezés, orvos nélküli gyógyszer beszerzés mértéke. Nem utolsó sorban pedig megvalósult a természetes alapú szerek reneszánsza.

Így az Arkopharma természetes alapú, betegséget megelőző és egészségfenntartó, növényi alapú gyógyszereket és gyógyhatású készítményeket, étrend-kiegészítőket és kozmetikumokat fejleszt és gyárt.

A cég mindenkori tulajdonosa és felelős szakmai irányítói fontosnak tartják, hogy készítményeik tudományos háttere, hatásuk klinikai bizonyítottsága megfeleljen a kor követelményeinek, másrészt ezek a készítmények gyógyszer minőségűek legyenek.

Az Arkoroyal egészségmegőrző termékek széles választékát jelenti egyenesen a méh kaptárból.
Fő összetevőik: méhpempő, propolisz és méz kombinációi olyan minőségi hozzávalók mellett, mint a vitaminok, vagy jól ismert növényi hatóanyagok.

Választékunkban mindenki megtalálja a igényének megfelelő készítményt: legyen akár felnőtt, gyermek, idősödő, vagy sportoló.
Termékeink nagy segítséget nyújtanak betegségből lábadozás és hideg évszakokra való felkészülés idején is. Alkalmazhatjuk megelőzésre vagy a gyógyulás elősegítésére.

Az Arkopharma szigorú ellenőrzési rendszerrel kontrollálja az Arkoroyal készítmenyek minőségét.
Ez teszi az Arkoroyalt a méhtermékek egyik legnépszerűbb készítmény csoportjává, több millió darab értékesítéssel a háta mögött szerte Európában.

Rendezés:

Arkoroyal BIO 500 Méhpempő 10 db gyerekeknek

4.690 Ft
Gyártó: Arkopharma

Gyermekeknek tavasszal és ősszel az erőnlét javítására és a betegségek megelőzése érdekében. Használata: évente két tíznapos kúra javasolt megelőzés ill. immunerősítés céljára, kora ősszel és a tél derekán. Egész évben kicsattanó egészség az oviban, suliban!