Leírás
Omega-3 zsírsav (DHA és EPA) – ugyan az, ami található a hidegvízi halakban, mint lazac, makréla, hering és szardínia. A szervezet nem képes előállítani, ebből adódóan szükség van az omega-3 rendszeres bevitelére. Az omega-3 előnyei közé tartoznak a kockázat csökkentése és a kezelések eredményességének fokozás, mind az érrendszeri betegségek, mind az ízületi gyulladások tekintetében. További előnyök jobb agyi és központi idegrendszeri fejlődés, tökéletesebb kognitív funkciók, valamint egészségesebb bőr. A sarki krill továbbá bővelkedik egy fontos természetes antioxidánsban, az asztaxantinban. A SUPERBA Krill kapszula például eme antioxidáns tartalmának köszönheti mélyvörös színét. Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az asztaxantin frissen is tartja a SUPERBA Krill-t, így nincs szükség további adalékanyagokra ahhoz, hogy a krillolaj hosszútávon megőrizze stabilitását.