Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

bőr rugalmassága

Kismamák is szedhetnek kollagént a várandóság alatt?

2023. 10. 12. 19:24:00

Halványíthatja a striákat, fiatalíthatja a bőrt, erősítheti a hajat és gyorsíthatja a sebgyógyulást? Erre bizony szüksége lenne sok kismamának és szoptató anyának! A kedvező hatások a megfelelő kollagénpótláshoz köthetők. A várandósság és a szoptatás időszaka azonban számos szempontból extra odafigyelést igényel, és felmerül a kérdés, hogy a gyermeket váró és a szoptató anyák is szedhetnek-e kollagént. A válasz: igen; és a következőkben bemutatjuk a kollagénpótlással kapcsolatos legfontosabb ismereteket.

Milyen vitaminokat érdemes szedni idősebb korban?

2023. 06. 01. 14:06:40

Az életkor előrehaladtával a szervezetünk táplálkozási igényei megváltoznak, ezért egyes tápanyagokra nagyobb mennyiségben van szükségünk. – Ezek pótlása azért is fontos, mert idősebb korban olyan krónikus betegségek veszélyeztetnek bennünket, mint például a szív- és érrendszeri problémák, a csontritkulás, de 50 év felett már izomtömeg vesztés is kialakulhat – hívta fel a figyelmet Dr. Pápay Zsófia, a Semmelweis Egyetem Gyógyszerészeti Intézetének egyetemi adjunktusa, az ExtraVital Kft. szakértője.

Miért fontos a kollagén fogyasztása férfiaknak is?

2023. 04. 26. 19:13:51

A kollagén fogyasztásának számos előnye van, nem csupán a nők, hanem a férfiak számára is. A kollagén mindenben segíthet ami férfias: a pénisz egészségétől egészen a hajhullás megelőzéséig. Mégis miért nem szed több férfi kollagén terméket? Ennek egyik oka az lehet, hogy a kollagén termékeket gyakran a nők számára forgalmazzák. A kollagén szedésének azonban számos férfiak számára is specifikus előnye van, összegyűjtöttük tehát ezeket!

Mit érdemes tudni a kollagénről?

2023. 03. 06. 15:34:01

Erősítheti a hajat, fiatalíthatja a bőrt és javíthatja az ízületi funkciót? Igen, de kollagén és kollagén között azonban különbség van! Miközben a kollagénnek 28 fajtája ismert, addig az emberi szervezetben található kollagén 90 %-a úgynevezett I-es típusú kollagén.