Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A férfi vitalitás megőrzésének ősi módszere, ami manapság is jól működik

A férfi vitalitás megőrzésének ősi módszere, ami manapság is jól működik

A férfi vitalitás csökkenése multidimenzionális, gyakran felmerülő probléma, mely szorosan kapcsolódik az életkorhoz, egészségi és érzelmi állapotokhoz. Jelentősen rontja azon férfiak életminőségét, ha nem elégedettek a teljesítményükkel és ezt még tovább súlyosbíthatják a kudarcok miatt érzett szorongás. Nagy létszámú csoportos vizsgálatok azt mutatták, hogy 40 éves kor felett a férfiak 52%-a tapasztalt már enyhe vagy közepes vitalitás csökkenést. Ha te is tapasztaltál hasonlót, akkor ismerd meg az Erenox® kapszulát!

Azt sokan tudják, hogy a sáfrány bibe - a világ legdrágább gyógyhatású fűszere, mely az ételek színéhez és aromájához járul hozzá, azonban ősi gyógynövényként is ismert. A sáfrány bibe több, mint 150 összetevőt tartalmaz és az évszázadok során számos jótékony hatását fedezték fel az emberi szervezetre. Elsősorban afrodiziákumként, fájdalomcsillapítóként és nyugtatóként használták, melyet Avicenna a híres polihisztor orvos is leírt időszámításunk előtt 450 körül. A sáfrány bibe, mint a keleti afrodiziákum képes csökkenti a stresszt, a szorongást és elősegíti a pozitív hangulatot. Fő hatóanyagai olyan polifenolok, melyek a kapillárisokban lévő erek relaxációját okozzák és javítják a véráramlást. Klinikai vizsgálatban bebizonyították, hogy a sáfrány egyik hatóanyaga a szildenafilhoz (Viagra) hasonló hatásmechanizmussal működik! Tehát a sáfrány kivonatok a megfelelő dózisban alkalmazva a meghatározott terápiás célra kiváló hatékonyságúak! Ezért is a Sáfrány bibe kivonat a férfi potenciát támogató Erenox kapszulák egyik fő alkotóeleme!

A tradicionális koreai ginzeng (Panax ginzeng) javítja a testi és szellemi kapacitást fáradtság esetén és fokozza a szexuális vágyat. Fő hatóanyagai a ginzenozidok, melyek NO (nitrogén-monoxid) termelődésének fokozásával tágítják az ereket, így hozzájárulnak az vitalitás fenntartásához. Az utóbbi évek kutatásai nyomán derült ki, hogy a ginzeng gyökér ígéretes lehet akár a cukorbetegség okozta impotencia kezelésében is.

Ezen növények hatásait felerősíti olyan erős antioxidánsok együtt alkalmazása, mint a gránátalma vagy a szőlőmag. Az Erenox étrend kiegészítőben épp ezért ötvözzük ezeket a hatóanyagokat olyan formában, hogy együttes erejükkel hozzájáruljanak a férfias teljesítmény fenntartásához.

A gránátalmamag és a szőlőmag kivonatok erős antioxidáns hatású anyagokat tartalmaznak, ezáltal védik a szervezetet a káros szabadgyököktől. A gránátalmamag fő hatóanyaga az ellágsav, a szőlőmagé a proantocianidinok, melyek a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez hozzájárulva megvédik és ezáltal meghosszabbítják a NO hatását a simaizomban, így járulnak hozzá az egészséges véráramlás fenntartásához. Sőt! A gránátalma kivonat rosszindulatú prosztatarák sejtvonalakban gátolta a sejtek növekedést és csökkentette a szérum PSA (prosztata specifikus antigén) szintjét!

A gyógynövényeken kívül szervezet számára elengedhetetlenek olyan eszenciális tápanyagok, mint a cink, a szelén és az E vitamin. A prosztata megfelelő működéséhez alapvetően fontos a jól hasznosuló szerves kötésű ásványi anyagok és vitaminok bevitele. A szelén és az E-vitamin hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a sejtosztódáshoz. A magabiztos férfiasság fenntartásához elengedhetetlenül fontos a vér normál tesztoszteron szintjének megléte, melyben a cinknek van nagy szerepe, hiszen elősegíti a hormonok receptorokhoz történő kötődését a sejtmembránokban.  

A természetes hatóanyagok hosszú távon képesek javítani a szervezet állapotát, biztonságosan és mellékhatások nélkül alkalmazhatóak. Ezért érdemes első választásként egy rendszeresen szedhető gyógynövény kapszulát választani a vitalitás növelésére! Az Erenox kapszula magas hatóanyag tartalmú növényi kivonatokkal, jól felszívódó szerves kötésű ásványi anyagokkal és E-vitamin egyedi kombinációjával a tökéletes választás lesz a férfi potencia támogatásához!

Próbáld ki most bevezető áron 7490 Ft-ért! 

 

  Kosárba      

 

Az oldal tetejére